Hei! Tämä on vanha versio Hintaoppaan sivusta. Palaa halutessasi takaisin uuteen Hintaopas -sivustoon tästä.

04.05.2018

Älä missaa suosikkituotteidesi hintojen laskua – aseta hintavahti jo tänään

Älä missaa suosikkituotteidesi hintojen laskua. Seuraa tuotteiden hintoja Hintaoppaan vahtitoiminnon avulla. Sinun ei tarvitse istua koneella ja tarkistella hintoja erikseen – me teemme työn puolestasi.

Odotatko, että haluamasi tuotteen hinta laskee? Hintaoppaassa voit asettaa hintavahdin, joka pitää hintoja silmällä puolestasi. Sinulle lähetetään sähköpostia heti, kun hinta laskee jossain. Sinun tarvitsee vain valita seurattavat tuotteet ja ilmoittaa sähköpostiosoitteesi.

Napsauta Hintaoppaan tuotesivulla tuotekuvan vieressä olevaa ”Aseta hintavahti” -painiketta. Kerro sähköpostiosoitteesi ja napsauta jälleen ”Aseta hintavahti” -painiketta. Nyt saat ilmoituksen aina hinnan laskiessa.

Jos haluat määrittää tarkemmat hintavahtiasetukset, kirjaudu Hintaopas-tilillesi.

Kirjautuneena voit valita summan, jonka alittuessa saat viestin. Lisäksi voit määrittää ilmoituksen lähetettäväksi vain silloin, kun hinta laskee jossain suosikkikaupassasi tai kaupassa, jonka Hintaopas-arvioiden keskiarvo ylittää tietyn luvun.

Vahdin ei myöskään tarvitse koskea pelkästään tuotteen hintaa.

Voit myös asettaa Hintaoppaaseen vahdin vielä julkaisemattomalle tuotteelle heti, kun se listataan Hintaoppaaseen. Tällöin saat viestin, kun tuote saapuu jonkin kaupan varastoon.

Tässä ovat viisi tämän hetken suosituinta tuotetta, joihin voit tutustua:


Daniel Haaf