Hei! Tämä on vanha versio Hintaoppaan sivusta. Palaa halutessasi takaisin uuteen Hintaopas -sivustoon tästä.

04.01.2018


Näin aloitat shoppailuvuoden 2018

Jouluale on nyt päättynyt, ja monet kaupat jatkavat nopeasti suoraan tammikuun alennusmyyntiin. Sinulla on edelleen hyvät mahdollisuudet tehdä todellisia löytöjä, ja muutamia yksinkertaisia vinkkejä noudattamalla vältät myös kaikista pahimmat virheostokset.


Kuva: iStock.com / Filipovic018

Ennen kuin aloitat uuden shoppailuvuoden, kannattaa sinun lukea hieman lisää siitä, miten teet turvallisia ostoksia verkossa. Yhtenä vinkkinä mainittakoon artikkelimme ”10 vinkkiä fiksuihin ostoksiin joulualen aikana”, jonka lukemalla pääset hyvin alkuun shoppailussa.

Tammikuun alennusmyynnin hyviin tarjouksiin pääset myös helposti käsiksi Hintaoppaan kampanjasivujen kautta. Tammikuun alennusmyynnille omistettua sivua päivitetään monta kertaa päivässä tuotteilla, joiden hinta on sillä hetkellä tippunut huomattavasti.

Tällä sivulla voit suodattaa hakutuloksia joko parhaan tarjouksen tai suosituimpien tarjousten mukaan. Voit myös suodattaa hakua haluamasi kategorian, kuten takkien, matkapuhelimien tai hajuvesien, perusteella.

Kun olet löytänyt itsellesi mielenkiintoisen tuotteen ja tarkistanut hintahistorian varmistuaksesi siitä, että kyseinen tarjous todellakin on hyvä, ei sinun kannatta hukata aikaa. Riskinä on luonnollisesti nimittäin se, että tuote loppuu varastosta todella nopeasti, jos löytämäsi tarjous on erinomainen.

Kaikki tammikuun alennusmyynnin tarjoukset löydät täältä.Linnea Kleen