Hei! Tämä on vanha versio Hintaoppaan sivusta. Palaa halutessasi takaisin uuteen Hintaopas -sivustoon tästä.

05.12.2017


Vuoden verkkokauppa 2017 -tittelin voitti Cocopanda

  • Hintaopas.fi:n ja Muropaketti.com:in järjestämän Vuoden verkkokauppa -äänestyksen voittajaksi valikoitui kauneustuotteisiin erikoistunut Cocopanda 
  • Äänistä lahjoitetaan 5 000 euron summa Pelastusarmeijan suosittuun Joulupata -keräykseen 
  • Hintaopas.fi on riippumaton ja Suomen kattavin tuotteiden vertailupalvelu 
Hintavertailupalvelu Hintaopas.fi järjesti marraskuussa ensimmäistä kertaa Vuoden verkkokauppa -äänestyksen. Äänestys on kuluttajien valinta parhaille ja suosituimmille verkkokaupoille. Vuoden verkkokauppa 2017 -tittelin voitti kauneustuotteisiin erikoistunut Cocopanda.

”Pian 2 vuotta täyttävä verkkokauppamme on otettu loistavasti vastaan Suomessa ja olemme kasvaneet etenkin tämän vuoden aikana vauhdilla. Pyrimme olemaan asiakkaillemme helposti lähestyttävä ja vastaamaan heidän toiveisiinsa parhaalla mahdollisella tavalla kehittämällä verkkokauppaamme koko ajan. Olemme iloisia voitosta, ja uskomme, että äänestystulos kertoo suuntamme olevan oikea”, sanoo Cocopandan digitaalisesta markkinoinnista vastaava Susanna Matilainen.

Äänestysaika oli 1.-31.11.2017. Ääniä oli mahdollista antaa sekä yleisesti vuoden parhaalle verkkokaupalle että neljän eri kategorian parhaille. Äänestys oli hyvin suosittu ja kärkitilanne tiukka.

Hintaopas.fi onnittelee kaikkia voittajia. ”Äänestyksessä olivat mukana kaikki verkkokaupat riippumatta siitä, onko niille Hintaoppaassa vielä omaa tuotekategoriaa vai ei. Erillistä kauneuskategoriaa meillä ei vielä ole. Cocopandan äänivyöry osoittaa, että sellaiselle on kuitenkin selvästi tarvetta”, sanoo Hintaopas.fi:n maajohtaja Liisa Matinvesi-Bassett.

Koti & kodinkoneet -kategoriassa voiton vei pitkän linjan kivijalkakauppana tunnettu Veikon Kone. "Me Veikon Koneella koemme, että verkkokaupan merkitys kasvaa koko ajan. Verkkokauppa toimii käsi kädessä kivijalkamyymälöiden kanssa tuoden niihin lisää asiakkaita ja näin ollen lisää kauppaa", sanoo Veikon Koneen Henri Könönen.

Kategorioiden voittajat olivat seuraavat:

  • Puhelimet & tietotekniikka: Verkkokauppa.com 
  • Audio, kuva & valokuvaus: Gigantti 
  • Koti & kodinkoneet: Veikon Kone 
  • Pelit & konsolit: CDON  
Hintaopas.fi lahjoittaa yhteensä 5000 euroa Pelastusarmeijan perinteiseen Joulupata -keräykseen, jolla tuetaan kotimaan vähävaraisia, lapsiperheitä, ahdingossa eläviä ihmisiä, syrjäytymisvaarassa olevia nuoria ja yksinäisiä vanhuksia.Hintaoppaan maajohtaja Liisa Matinvesi-Bassett ja Veikon Koneen Henri Könönen


Hintaoppaan maajohtaja Liisa Matinvesi-Bassett ja Gigantin  Ville Heinonen


Liisa Matinvesi Liisa Matinvesi, maajohtaja, Hintaopas.fi 


050 414 9301, 
liisa.matinvesi@hintaopas.fi