Hei! Tämä on vanha versio Hintaoppaan sivusta. Palaa halutessasi takaisin uuteen Hintaopas -sivustoon tästä.

09.11.2017


Pidä mielessä nämä kolme asiaa ennen Black Fridayta ja sen aikana

Black Friday on jälleen kerran oven takana ja me tulemme kuluttajina pian hukkumaan kauppojen houkutteleviin aletarjouksiin. Black Fridayn kaltaisen päivän aikana on luonnollisesti helppoa joutua todellisen shoppailuhysterian pauloihin. Pahimmat ansat vältät noudattamalla kolmea hyvää vinkkiämme.

Foto: iStock.com / Tanya-stock 

Suunnittele hyvissä ajoin, mitä haluat ostaa Black Fridayn aikana. Luo yleiskatsaus niistä tuotteista, jotka haluat ostaa, tutustu tuotteiden hintoihin ja aseta itsellesi selkeä budjetti. Luo tämän jälkeen erilaisia listoja eri tuotteista Hintaoppaassa. Voit myös luoda listoja eri teemojen mukaisesti, jos haluat tehdä shoppailun hieman helpommaksi itsellesi.

Black Fridayn aikana sinun tarvitsee vain kirjautua sisään Hintaoppaaseen ja klikata/avata luomasi listat.

Listan luodaksesi sinun tulee kirjautua sisään Hintaoppaaseen. Jos sinulla ei vielä ole omaa profiilia, luo ensin sellainen itsellesi. Tämän voit tehdä klikkaamalla “Kirjaudu sisään” -painiketta joko verkkosivuillamme tai mobiilisovelluksessamme. Klikkaa sitten painiketta “Luo uusi tili”. Seuraa tämän jälkeen ohjeita. Jos lataat sovelluksemme mobiililaitteeseesi, saat automaattisesti kysymyksen sisäänkirjautumisesta.

Kun olet löytänyt ne tuotteet, jotka haluat ostaa vuoden suurimman alennusmyynnin aikana, suosittelemme, että asetat hintavahdin erikseen jokaiselle tuotteelle. Tulet tällöin saamaan meiltä sähköpostiviestin, jos jonkun valitsemasi tuotteen hinta tippuu. Asettaaksesi hintavahdin sinun tulee vain valita/hakea haluamasi tuote, mennä kyseisen tuotteen tuotesivulle ja klikata painiketta “Aseta hintavahti”. Joidenkin tuotteiden hinta saattaa tippua jo ennen Black Fridayta ja sinä pääset tällöin apajille ennen muita kuluttajia.

Jos hinta ei kuitenkaan satu tippumaan Black Fridayn aikana, kannattaa sinun silti pitää hintavahti edelleen päällä ja toivoa hinnanalennusta esimerkiksi välipäivien alennusmyynnin tai tammikuun alennusmyynnin aikana.

Jos etsit haluamasi tuotteet hyvissä ajoin ennen Black Fridayn alkua ja pidät silmällä niiden hintaa, voit välttyä huijatuksi tulemiselta Black Fridayn aikana. Ei ole nimittäin mitenkään epätavallista, että kaupat nostavat hintojaan muutama viikko ennen Black Fridayta ja laskevat sitten niitä alennusmyynnin aikana. Löytämäsi Black Friday -tarjous ei välttämättä siis olekaan ollenkaan niin hyvä kuin miltä se voi vaikuttaa.

Jotta sinun ei tarvitsisi jatkuvasti pitää silmällä eri tuotteiden hintoja, kannattaa tutustua Hintaoppaan tarjoamaan “Hintahistoria”-toimintoon. Klikkaa tuotesivulla ollessasi “Tilastot”-välilehteä, jos käytät tietokonetta, tai vaihtoehtoisesti punaista graafia mobiilisovellusta käyttäessäsi. Sinut ohjataan nyt eteenpäin sivulle, jossa on erilaisia graafeja, joiden avulla voit nähdä miten tietyn tuotteen hinta on muuttunut sinä aikana, kun se on ollut listattuna Hintaoppaassa.

Lisää vinkkejä Black Fridayhin löydät Black Friday -kampanjasivultamme.


Linnea Kléen