Hei! Tämä on vanha versio Hintaoppaan sivusta. Palaa halutessasi takaisin uuteen Hintaopas -sivustoon tästä.

15.09.2017


Apple esitteli iPhone X-, iPhone 8- ja iPhone 8 Plus -puhelimet

Apple on esitellyt kolme uutta puhelinta tällä viikolla. Kuten odotettua, iPhone X, iPhone 8 ja iPhone 8 Plus ovat täällä. Kolme keskustelua herättänyttä puhelinta, jotka melkein paljastuivat jo ennen Applen tiedotustilaisuutta.

Jos aloitamme lippulaivamalli iPhone X:stä, mainitsemisen arvoista on 5,8 tuuman OLED-näyttö. Tämä on uutta Applen puhelimissa, ja huomattava parannus tämänhetkiseen LCD-näytön kuvanlaatuun - eikä vähiten HDR10 ja Dolby Vision -tuen ansiosta. Näytön alta löytyy uuden sukupolven Apple A11 -prosessori, ja puhelin on ensimmäinen, joka käyttää Face ID -teknologiaa käyttäjän tunnistamiseen.

iPhone X on myös ensimmäinen Applen puhelin, jonka näyttö kattaa laitteen koko etuosan, ja jossa on True Tone -toiminto. Koti-näppäin on poistettu, kuten myös sormenjälkitunnistin. Puhelimessa on 12 megapikselin kaksoiskamera takana ja 7 megapikselin etukamera. 

Koska halvimman iPhone X -mallin lähtöhinta on €1179, monet ostajat varmasti haluavat tutustua myös iPhone 8 ja iPhone 8 Plus -puhelimiin. Nämä kaksi mallia muistuttavat iPhone 7 ja iPhone 7 Plus -malleja, mutta ovat monin tavoin paranneltuja. 


iPhone 8 / Apple


iPhone 8 ja iPhone 8 Plus

Uusien ja vanhojen puhelinten design on lähes identtistä, mutta uusissa malleissa takakansi on lasia. Materiaalivalintaan on vaikuttanut iPhone 8 ja iPhone 8 Plus -mallien tuki langattomaan lataukseen. 

Kuoren sisältä löytyy samanlainen Apple A11 -prosessori kuin iPhone X -mallissa, ja 25% parempi suorituskyky kuin viime vuoden Apple A10 -prosessorissa. Näytöt ovat perinteisiä LCD-malleja, 4.7 ja 5.5 tuumaisia. Lisäksi kamerat ovat paranneltuja: niissä on parempi optiikka, paremmat sensorit ja nopeampi videotallennus 4K-resoluutiolla.

Lähtöhinnat iPhone 8- ja iPhone 8 Plus -puhelimille ovat €829 ja €939 64GB sisäisellä muistilla. Muistia on mahdollista saada jopa 256GB, mutta silloin hinnatkin ovat korkeammat, €999 ja €1109.

Voit tarkastaa tämänhetkiset hinnat, asettaa varastovahdin sekä lukea puhelimista enemmän Hintaoppaan tuotesivuilta: iPhone X, iPhone 8 ja iPhone 8 Plus.Daniel Haaf


iPhone X / Apple