Hei! Tämä on vanha versio Hintaoppaan sivusta. Palaa halutessasi takaisin uuteen Hintaopas -sivustoon tästä.
Meidän tavoitteenamme on olla niin täydellinen ja puolueeton palvelu kuin vain suinkin mahdollista. Me listaamme kaikki tietämämme kaupat mille tahansa yksittäiselle tuotteelle. Me listaamme niin kauppoja, jotka maksavat meille siitä, että lähetämme heille liikennettä (Profiloidut kaupat), kuin kauppoja, jotka eivät maksa meille mitään. Oletusasetuksena näytämme tarjoukset järjestyksessä hinnan mukaan (alhaisimmasta korkeimpaan), eikä tämä listaus hyödytä Profiloituja kauppoja millään tavalla. Kauppojen, joilla on sama hinta jollekin yksittäiselle tuotteelle, listausjärjestys määräytyy seuraavasti: : 
 

  • Hinta, pois lukien toimitus
  • Hinta, mukaan lukien toimitus
  • Varastostatus
  • Kaupan luokitus
  • Kaupan luokitusten lukumäärä
  • Niiden tuotteiden lukumäärä, joissa kaupalla on alhaisin hinta
 
Muissa listauksissa tai paikoissa, joissa Hintaopas näyttää ainoastaan yhden hinnan tuotteelle, me näytämme aina alhaisimman hinnan – sama lajitteluperiaate on voimassa tällaisissa tapauksissa. Kaikki tarjoukset, joista olemme tietoisia, tullaan listaamaan – emme koskaan jätä yhtään tarjousta listaamatta.
 

Miten kaupat näytetään 

Profiloitu kauppa näytetään kyseisen kaupan oman logon ja kuvauksen kera, ja tällaisen kaupan hinnat näytetään lisäksi lihavoituina ja punaisella tekstillä..
 
Muut kaupat näytetään normaalilla tekstillä ja näiden kauppojen hinnat listataan harmaalla värillä..
 
Tarjousten esitystavassa ei ole mitään muita eroja.
 
Paikoissa, joissa Hintaopas näyttää ainoastaan yhden hinnan tuotteelle, sekä lisätietoja tuotetta myyvästä kaupasta, Profiloitu kauppa näytetään yhdessä kaupan logon kanssa, mutta muut kaupat näytetään pelkän tekstin kera. Profiloitu kauppa maksaa joko kiinteän summan jokaisesta klikkauksesta, jonka me ohjaamme kaupan sivustolle, tai pienen prosenttiosuuden tilauksen arvosta (jos tilaus tehtiin sen jälkeen, kun asiakas ohjattiin kauppaan Hintaoppaan sivuilta). Hintaoppaalla on joko sopimus suoraan kaupan kanssa tai yhteistyössä voidaan vaihtoehtoisesti myös hyödyntää olemassa olevia välikäsiä, eli muita yhteistyökumppaneita. Hintaoppaan listaamiin tuotteisiin ei lisätä mitään maksuja tai muita lisäkustannuksia. Hintaoppaassa listattujen hintojen ei tulisi koskaan olla korkeampia verrattuna tilanteeseen, jossa asiakas vierailee listatun kaupan sivustolla ilman, että hänet on uudelleenohjattu sinne Hintaoppaan sivustolta.
 

Hintaoppaan listaamat kaupat

Tavoitteenamme on listata kaikki kotimaiset kaupat, jotka tarjoavat tuotteita missä tahansa Hintaoppaan tällä hetkellä listaamassa kategoriassa. Me listaamme tällä hetkellä yhteensä 1 144 suomalaista kauppaa. 309 näistä on Profiloituja kauppoja. Me listaamme myös kansainvälisiä kauppoja, erillään suomalaisista kaupoista. Nämä ovat kauppoja muilla Hintaoppaan hallinnoimilla sivustoilla (esimerkiksi Ruotsin Prisjaktissa), jotka ovat ilmoittaneet, että ne voivat toimittaa tuotteita Suomeen. HUOM! Tuotehaku näissä kaupoissa ei välttämättä näytä/anna kattavaa lopputulosta.
 

Kaupat, jotka eivät ole Hintaoppaassa

Teemme parhaamme, jotta löytäisimme kaikki kaupat verkosta. Jos sinun oma kauppasi tai jokin muu tuntemasi kauppa puuttuu palvelustamme ja tämä kauppa myy tuotteita Hintaoppaassa listatuissa kategorioissa, ole hyvä ja ilmoita tästä meille täyttämällä tämä lomake


Hintapäivitykset

Hintatietomme päivitetään useita kertoja päivässä. Me vastaanotamme hintapäivitykset joko suoraan kaupoilta tai automaattisten verkkopäivitysten kautta. Tavoitteenamme on aina näyttää yksittäisen kaupan kaikki listaamat tuotteet, mutta joissain harvoissa tapauksissa emme pysty näin tekemään – kaupan perusrakenne voi olla liian hankala käsiteltäväksi tai kauppa voi aktiivisesti yrittää blokata hintatietopäivityksiämme. Tällaisissa tapauksissa me näytämme niin paljon tietoja kuin suinkin mahdollista ja yritämme samalla keskustella ja tehdä yhteistyötä kaupan kanssa, jotta voimme saada aikaan paremman ratkaisun. Profiloidut kaupat pystyvät ilmoittamaan meille, jos he tekevät hintamuutoksia, joita ei ole vielä päivitetty Hintaoppaaseen – tämä nopeuttaa hintojen päivittämistä entisestään. Hintaoppaan yrityksistä huolimatta virheettömien tietojen näyttäminen kaikkien tuotteiden osalta ei aina valitettavasti ole mahdollista (tämä ei koske ainoastaan hintaa, vaan myös tuotteiden kuvia ja tuoteominaisuuksia). Ole hyvä ja tarkista aina kaupan oma hinta ja kuvaus, ennen kuin teet lopullisen ostopäätöksen. Jos löydät virheellisiä tietoja sivuiltamme, ole hyvä ja käytä ”Palaute”-toimintoa ilmoittaaksesi meille mahdollisista virheistä tai antaaksesi meille muuta palautetta. .

Tuotevariaatiot

Yksittäinen kauppa voi tarjota monia erilaisia muunnelmia/variaatioita samasta tuotteesta. Kyseessä voi olla eroavaisuuksia väreissä, kielessä, versioissa tai pakatuissa muunnelmissa, joissa tuote toimitetaan yhdessä erilaisten lisätarvikkeiden kanssa. Jotta voidaan välttää paljon tietoja sisältävien hintalistojen muodostuminen, tällaiset tuotteet voidaan laajentaa näyttämään kaikki tuotteen eri muunnelmat/variaatiot. Yksittäisen kaupan kaikki tuotevariaatiot tullaan lajittelemaan hinnan mukaan, alhaisimmasta korkeimpaan. Poikkeuksena tuotevariaatioiden niputtamiseen on sellainen tilanne, jossa tuote ei joiltain osin ole täysin uusi. Tällaisia voivat olla esimerkiksi käytetyt tuotteet, tuotteet, joiden pakkaus on vaurioitunut, tai esittelytuotteet. Näille tuotteille on oma paikka hintalistauksessa (oletuksena on, että näiden rivien näyttäminen ei ole priorisoitua, mutta tätä voidaan muokata asetuksissa) ja näillä tuotteilla voi myös olla alhaisempi hinta kuin se hinta, jonka me näytämme kyseisille tuotteille. Alhaisin näyttämämme hinta yksittäiselle tuotteelle on aina se hinta, jolla sinä asiakkaana saat varmasti täysin uuden tuotteen.